Appareils et accessoires
Pompoenbrood
Prép. 15min
Total 1h 45min
12 porties
Ingrédients
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
-
gepelde walnoten (facultatief)40 g
-
amandelen60 g
-
pompoen geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)150 g
-
banaan geschild en in stukken gebroken1
-
eieren2
-
melk60 g
-
bruine suiker (zie Tips)100 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
volkorenbloem zelfrijzend80 g
-
bloem zelfrijzend100 g
-
kaneel, gemalen½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
130.1 mg
Protides
4.9 g
Calories
1082.9 kJ /
257.8 kcal
Lipides
16.8 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
21.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aardappel-wortel hapjes
40min
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Gestoomde Chinese groenten
30min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1h 45min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Popeye's power bowl met bramen
Pas d’évaluation
Worteltaart smoothie bowl
10min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1h
Bulgur en rode linzensoep
50min