Appareils et accessoires
Victoria biscuit gebak
Prép. 10min
Total 1h 10min
10 porties
Ingrédients
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (optionnel)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
4.1 g
Calories
1683 kJ /
402 kcal
Lipides
25.5 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Temaki Sushi
Pas d’évaluation
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Mout milkshake
10min
Valentijnkoekjes met aardbei
Pas d’évaluation
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Pas d’évaluation
Cijfertaart
Pas d’évaluation
Aalsterse Vlaai
1h
Sinaasappel Sponge Cake
1h
Zachte Appelcake
50min