Appareils et accessoires
Victoria biscuit gebak
Prép. 10min
Total 1h 10min
10 porties
Ingrédients
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (optionnel)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
4.1 g
Calories
1683 kJ /
402 kcal
Lipides
25.5 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Crème brûlée op Portugese wijze
Pas d’évaluation
Rijst met kip en champignons
30min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Chocolade-Fudgecake
Pas d’évaluation
Baklava kaastaart
Pas d’évaluation
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Appelmuffins
40min
Chocolade toffee cake
2h