Appareils et accessoires
Shortbread karamel gezouten boter
Prép. 30min
Total 2h 25min
36 stuks
Ingrédients
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
1 g
Calories
624 kJ /
149 kcal
Lipides
9 g
Fibre
0.8 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Karamelsaus
1h 30min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Vegan challah brood
2h 30min
Rucola taart
Pas d’évaluation
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Lemon curd
20min
Vloeibare karamel
25min
Basis karamel
25min
Turkse flatbreads
2h 10min
Zoet ontbijtbrood
1h 30min