Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Gebak
- 120 g boter, ingevroren blokjes (30 min.)
- 180 g bloem plus extra voor het bestuiven
- 40 g poedersuiker
- 1 snuifje zeezout
- 1 eierdooier, van medium ei
- 3 tl water
Peren
- 500 g water
- 3 peren (bijv. Conference of Comice) geschild, gehalveerd, van pitjes ontdaan (ca. 320 g)
Frangipane vulling
- 1 citroen, alleen dunne schilfers van de schil
- 120 g kristalsuiker
- 120 g boter, zacht
- 2 eieren, medium (53-63 g)
- 120 g gehakte amandelen
- 15 g bloem
Glazuur
- 1 eetlepel abrikozenjam gesmolten
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2249 kJ / 538 kcal
- Protides
- 8.4 g
- Glucides
- 46 g
- Lipides
- 35.6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Pas d’évaluation
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Pas d’évaluation
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Sacher taart
3 Std.
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Pas d’évaluation
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Pas d’évaluation
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Driekoningentaart met frangipane
50 min
Kruimeldeeg
5 Min
Brownies van zoete aardappel
1 godz.
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 min.
Frangipanetaart
1 Std. 25 Min