Appareils et accessoires
Tarte Tatin
Prép. 30min
Total 2h
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
boter om in te vetten
-
bloem150 g
-
koud water50 g
-
zout1 snuifje
Karamel
-
zachte bruine basterdsuiker150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water1030 g
-
citroensap1 theelepel
-
kookappels (bv. Golden, Reine des Reinettes, Braeburn of Boskoop)8 - 9
-
azijn1 eetlepel
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
11 mg
Protides
3 g
Calories
1522 kJ /
364 kcal
Lipides
18 g
Fibre
28 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
48 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Pas d’évaluation
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Gegrilde zeevruchten plank
Pas d’évaluation
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Scandinavische brunch
Pas d’évaluation
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Aardappelsoep met curry
35min
Crème anglaise
15min