Appareils et accessoires
Brioche
Prép. 20min
Total 5h
16 sneetjes
Ingrédients
-
melk20 g
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel plus iets extra voor het bestuiven350 g
-
eieren4
-
suiker60 - 100 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken gesneden170 g
-
boter om in te vetten
-
eierdooier licht geklopt, voor het glaceren1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
5 g
Calories
836 kJ /
200 kcal
Lipides
11 g
Fibre
1 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Speltbrood
Pas d’évaluation
Sinaasappel-currydressing
10min
Melkbrood
2h 20min
Caramel vanille bourbon saus
Pas d’évaluation
Heksenvingerkoekjes
2h
Verse pasta zonder eieren
Pas d’évaluation
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Vleesballetjes met parelrijst
Pas d’évaluation
Kerstman macarons
3h 20min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Boerenbrood
2h
Basisrecept Brood
3h