Appareils et accessoires
Brioche
Prép. 20min
Total 5h
16 sneetjes
Ingrédients
-
melk20 g
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel plus iets extra voor het bestuiven350 g
-
eieren4
-
suiker60 - 100 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken gesneden170 g
-
boter om in te vetten
-
eierdooier licht geklopt, voor het glaceren1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
5 g
Calories
836 kJ /
200 kcal
Lipides
11 g
Fibre
1 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Chicago deep dish-pizza
Pas d’évaluation
Regenboog Veggie Pizza
Pas d’évaluation
Pulled barbecue jackfruit
25min
Mochi's met sesamvulling
50min
Duitse brunch
1h 15min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
Driekoningentaart met hazelnoten
Pas d’évaluation
Baba met rum
Pas d’évaluation
Boerenbrood
2h
Speltbrood
1h 45min
Melkbrood
2h 20min
Baguette / Stokbrood
3h 45min