Appareils et accessoires
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Prép. 20min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (optionnel)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
11.3 g
Calories
2919 kJ /
698 kcal
Lipides
58.5 g
Fibre
6.5 g
Glucides
29.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Pas d’évaluation
Hollandaisesaus
15min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Romige courgettensoep
35min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Pas d’évaluation
Zwarte spaghetti met garnalen
45min