Appareils et accessoires
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Prép. 10min
Total 3h 10min
4 stuks
Ingrédients
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (optionnel)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
384.3 mg
Protides
19.5 g
Calories
2200.8 kJ /
526 kcal
Lipides
30.8 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
44.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza 2.0
7 Recettes
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pulled pork burgers
Pas d’évaluation
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1h 10min
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Vloeibare karamel
25min
Amandelverslaving
1h
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Kracht Muesli
25min
Gezouten-Karamelijs
14h
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Karamelsaus
1h 30min
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min