Appareils et accessoires
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Prép. 10min
Total 3h 10min
4 stuks
Ingrédients
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (optionnel)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
384.3 mg
Protides
19.5 g
Calories
2200.8 kJ /
526 kcal
Lipides
30.8 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
44.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza 2.0
7 Recettes
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Speculoos druiven tiramisu
1h
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Pas d’évaluation
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Pas d’évaluation
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Pas d’évaluation
Gember schillen
Pas d’évaluation
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Mini Fougasse
Pas d’évaluation
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Gyoza met kip en knoflook
45min
Amandelcake
50min
Klassieke sabayon
15min