Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Quenelles
- 375 g witte visfilet, zonder vel, in stukken
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen witte peper
- ½ tl gemalen nootmuskaat
- 100 g ongezouten boter, in blokjes
Panade
- 30 g ongezouten boter, in blokjes
- 100 g melk
- 50 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 1 eierdooier
- 2 eiwitten
- 600 g water
Saus
- 1 el maïzena (zetmeel)
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 sjalotten, gehalveerd
- 30 g boter, in blokjes
- 150 g waterkers
- 200 g water
- 100 g volle yoghurt
- 1 el kippenbouillonpasta
- ½ citroen, enkel het sap
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- waterkers, als garnering
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protides
- 27 g
- Glucides
- 20 g
- Lipides
- 46 g
- Fibre
- 2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Pas d’évaluation
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Vleesbouillonpasta
45min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 godz.
Vegan cheddar mac & cheese
Pas d’évaluation
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 min
Vegetarische chili
1h 5min
Kipfricassee
Pas d’évaluation
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Pas d’évaluation