Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Quenelles
- 375 g witte visfilet, zonder vel, in stukken
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen witte peper
- ½ tl gemalen nootmuskaat
- 100 g ongezouten boter, in blokjes
Panade
- 30 g ongezouten boter, in blokjes
- 100 g melk
- 50 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 1 eierdooier
- 2 eiwitten
- 600 g water
Saus
- 1 el maïzena (zetmeel)
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 sjalotten, gehalveerd
- 30 g boter, in blokjes
- 150 g waterkers
- 200 g water
- 100 g volle yoghurt
- 1 el kippenbouillonpasta
- ½ citroen, enkel het sap
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- waterkers, als garnering
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protides
- 27 g
- Glucides
- 20 g
- Lipides
- 46 g
- Fibre
- 2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Gevulde vis
1 godz. 50 min
Fruitkroon
Brak ocen
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Brak ocen
Zalm met waterkerskorst
Brak ocen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 menit
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Brak ocen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Brak ocen
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Asperges en prosciutto cannoli
Brak ocen
Quinoapuddings met frambozensaus
Brak ocen
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1hod.