Appareils et accessoires
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Prép. 15min
Total 8h 45min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
89 mg
Protides
33 g
Calories
2505 kJ /
598 kcal
Lipides
48 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Chocolade broodpudding
1h 25min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Runderragout met aardappelen
1h 10min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Ciabattabroodjes
3h 30min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Mayonaise
5min