Appareils et accessoires
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Prép. 20min
Total 1h
2 porties
Ingrédients
Pastinaak en anijs puree
-
melk150 g
-
Pastis10 g
-
pastinaak in stukken350 g
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak3 snuifjes
Zeetong in granaatappelboter
-
zeetongfilet300 g
-
zout2 snuifjes
-
sjalotten75 g
-
granaatappels3
-
granaatappelsap100 g
-
halfgezouten boter in kleine stukken70 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
32.5 g
Calories
3046 kJ /
728 kcal
Lipides
33 g
Glucides
71 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Valentijn
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Pas d’évaluation
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Pas d’évaluation
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Tarte Tatin
2h
Asperge ovenschotel
1h 30min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Taart met peer en brie
1h 10min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Pas d’évaluation
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Pas d’évaluation