Appareils et accessoires
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
Prép. 30min
Total 1h 30min
40 stuks
Ingrédients
-
kerstomaten (Ø 3 cm)40
-
lucht gedroogd gezouten ham in sneetjes (bv. Prosciutto)80 g
-
verse geitenkaas120 g
-
ricotta120 g
-
fijn zout¼ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
1 g
Calories
78 kJ /
19 kcal
Lipides
1 g
Fibre
0.2 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestjes
10 Recettes
Benelux
Benelux
Feesttafel
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Pas d’évaluation
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Asperge-watermeloen salade
40min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Flan van asperges met zeetong
Pas d’évaluation
Verse zomerse loempia’s
30min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Mousse van ham
10min
Mousse van kaas
10min
Forelmousse
5min
Sabayon (Zabaglione)
15min