Appareils et accessoires
Spaghettinestjes met linzenballen
Prép. 25min
Total 1h 5min
10 porties
Ingrédients
-
lente-uien in stukken (3 cm)150 g
-
selder in stukken (3 cm)150 g
-
wortelen in stukken (3 cm)150 g
-
olijfolie50 g
-
rode splitlinzen300 g
-
water3530 g
-
tomatenpuree60 g
-
zout en iets meer om te koken2 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eieren3
-
paneermeel200 g
-
bloem om te bewerken
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
witte balsamico azijn20 g
-
suiker2 tl
-
crème fraîche50 g
-
spaghettini500 g
-
rode paprika in driehoekjes gesneden (1 cm x 1 cm x 1 cm)60 g
-
ontpitte zwarte olijven in kleine stukken2 - 3
-
verse peterselie als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
566.9 mg
Protides
19.5 g
Calories
1989.4 kJ /
475.5 kcal
Lipides
9.7 g
Fibre
8.2 g
Graisses saturées
2.1 g
Glucides
78.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groentepannenkoekjes
20min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Pas d’évaluation
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Pulled barbecue jackfruit
25min
Vegan jus
40min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Chai latte parfait
15h 5min
Gebakken buns
Pas d’évaluation
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Harde pistachekoekjes
45min
Glühwein
15min