Appareils et accessoires
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
Prép. 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
kipfilet (± 3 cm)500 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
honing25 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
zout1 tl
-
water500 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
rode paprika in stukken (3-4 cm)150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
668 mg
Protides
26.8 g
Calories
1504.3 kJ /
359.5 kcal
Lipides
24.3 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Batch Cooking & Meal Prep
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Tex-mexburger
4h 25min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Stoofpot van linzen
2h 35min
Kipfricassee
Pas d’évaluation
Runderragout met aardappelen
1h 10min
Rijst met groentemix
55min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min