Appareils et accessoires
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
Prép. 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
kipfilet (± 3 cm)500 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
honing25 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
zout1 tl
-
water500 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
rode paprika in stukken (3-4 cm)150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
668 mg
Protides
26.8 g
Calories
1504.3 kJ /
359.5 kcal
Lipides
24.3 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Batch Cooking & Meal Prep
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 Min
Japanse kip curry
55 Min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Salade met kip en spelt
1 Std. 15 Min
Huzarensalade
25 Min
Zalmsoufflé
1 Std.
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Kip met warme aardappelsalade
55 Min