![Fish cakes with beurre blanc sauce Fish cakes with beurre blanc sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4f40b7adf2f0d249bceaf6acda0ab823/Derivates/ef6374c4c5ca99feb0eddd16117a57d69878709f.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Fish cakes
- 1500 g water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 red onion
- 3 garlic clove
- 450 g boneless white fish fillets, cut into pieces (5 cm - see Tips)
- 3 - 4 spring onions/shallots, trimmed, cut into pieces
- 1 bunch fresh dill, fronds only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 50 g cornichons
- 1 long red chilli, trimmed and deseeded
- 40 g extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g plain flour
- 200 g panko breadcrumbs
- 3 eggs
- oil, to shallow fry (approx. 2 cups)
Beurre blanc sauce (optional)
- 280 g salted butter, cut into pieces
- 5 sprigs fresh dill, fronds only (approx. 10 g)
- 2 bunches fresh chives (approx. 50 g)
- ½ onion
- ½ long red chilli
- 4 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cherry tomatoes
- 100 g white wine vinegar
- 1 lemon, juiced (approx. 40g)
- 1 tbsp Dijon mustard (20 g)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2596 kJ / 620.5 kcal
- Protides
- 19.6 g
- Glucides
- 42.7 g
- Lipides
- 42 g
- Graisses saturées
- 20.4 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 353.5 mg
Recettes alternatives
Mini chicken kyivs
45 Min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Rhubarb, orange and almond Cake
1 Std. 30 Min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40 Min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 Std. 10 Min
Keftedes (meatballs)
2 godz. 30 min
Scotch eggs
50 Min
Sweet potato quiche with prosciutto
1 Std. 15 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min