Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Fish cakes
- 1500 g water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 red onion
- 3 garlic clove
- 450 g boneless white fish fillets, cut into pieces (5 cm - see Tips)
- 3 - 4 spring onions/shallots, trimmed, cut into pieces
- 1 bunch fresh dill, fronds only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 50 g cornichons
- 1 long red chilli, trimmed and deseeded
- 40 g extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g plain flour
- 200 g panko breadcrumbs
- 3 eggs
- oil, to shallow fry (approx. 2 cups)
Beurre blanc sauce (optional)
- 280 g salted butter, cut into pieces
- 5 sprigs fresh dill, fronds only (approx. 10 g)
- 2 bunches fresh chives (approx. 50 g)
- ½ onion
- ½ long red chilli
- 4 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cherry tomatoes
- 100 g white wine vinegar
- 1 lemon, juiced (approx. 40g)
- 1 tbsp Dijon mustard (20 g)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2596 kJ / 620.5 kcal
- Protides
- 19.6 g
- Glucides
- 42.7 g
- Lipides
- 42 g
- Graisses saturées
- 20.4 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 353.5 mg
Recettes alternatives
Hearty seafood chowder
45 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Chilli mussels with risoni
35min
Festive lobster pâté
4h 45min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Traditional sausage rolls
50min
Prawn and saffron risotto
30 Min
Tuatua fritters
45 Min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 Std.
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 Min
Lamb Moussaka
1h 30min