Almond Vegetable Crumble

Almond Vegetable Crumble

3.2 6 évaluations
Prép. 15min
Total 7h
6 portions

Ingrédients

Almond Butter
  • roasted almonds (see tip)
    300 g
  • salt
    1 pinch
Almond Milk
  • raw almonds soaked in water for 6 hours then drained
    100 g
  • water
    500 g
Crumble
  • wholemeal flour
    100 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
Steamed Vegetables and Assembly
  • water
    500 g
  • waxy potatoes (e.g. Charlotte, baby potatoes), unpeeled, sliced (1 cm)
    600 g
  • cauliflower florets (3-4 cm)
    500 g
  • fresh green peas
    500 g
    frozen peas, defrosted
  • vegetable oil for greasing
    1 Tbsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • ground nutmeg
    ½ tsp

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 942 mg
Protides 17 g
Calories 1775 kJ / 424 kcal
Lipides 21 g
Fibre 13 g
Graisses saturées 1.8 g
Glucides 50 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...