Appareils et accessoires
Kelp Noodles in Marinara Sauce
Prép. 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
sun-dried tomatoes in oil drained40 g
-
tomatoes halved250 g
-
red peppers deseeded and quartered140 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)100 g
-
red onion quartered30 g
-
avocado50 g
-
Medjool dates pitted20 g
-
olive oil25 g
-
dulse flakes dried½ tsp
-
tamari1 tsp
-
cider vinegar1 Tbsp
-
kelp noodles rinsed340 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2.4 g
Calories
718 kJ /
172 kcal
Lipides
10.6 g
Glucides
16.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Raw
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Dairy-free Cashew Nut Spread
12h 10min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Provençal tart
1h 15min
Orange Curry Dressing
10min
Torta Pasqualina
1h 50min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Smoked Salmon Pizza
2h 30min
Quinoa and Chia Chips
45min
Tabouleh with quinoa and tuna
40min
Veggie-packed Vegan Pizza
1h 30min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45min