Appareils et accessoires
Figs with spiced custard and nougat cream
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
milk300 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cardamom pod crushed4
-
orange zest no white pith (4 cm strips)2 pieces
-
honey plus extra to drizzle40 g
-
eggs3
-
cornflour15 g
-
fresh figs cut into halves4
-
caster sugar to sprinkle1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
soft nougat cut into pieces (1 cm - see Tip)80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
139.6 mg
Protides
11.7 g
Calories
1896.6 kJ /
451.6 kcal
Lipides
28.7 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
14.6 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Summer Harvest
14 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pasta primavera
1h
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Wonton soup (vegetarian)
45min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Cranberry pistachio spiced muffins
50min
Potato bake
1h 35min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6h 10min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min