Versions compatibles
Figs with spiced custard and nougat cream
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 300 g milk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 4 cardamom pods, crushed
- 2 pieces orange zest, no white pith (4 cm strips)
- 40 g honey, plus extra to drizzle
- 3 eggs
- 15 g cornflour
- 4 fresh figs, cut into halves
- 1 tbsp caster sugar, to sprinkle
- 200 g pouring (whipping) cream
- 80 g soft nougat, cut into pieces (1 cm - see Tip)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1896.6 kJ / 451.6 kcal
- Protides
- 11.7 g
- Glucides
- 38 g
- Lipides
- 28.7 g
- Graisses saturées
- 14.6 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 139.6 mg
Recettes alternatives
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26h 25min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 Std. 20 Min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gingerbread ice cream
10 Std. 20 Min
Gluten free fruit mince pies
1 Std. 15 Min
Lemon and elderflower ombre cake
5h 30min
Steamed ginger pudding
3 godz. 5 min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Milk jellies with poached stone fruit
5 Std.
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 Min