Appareils et accessoires
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
Prép. 15min
Total 1h 10min
10 slices
Ingrédients
-
yellow onions cut into pieces3 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, trumpet, chanterelles), sliced12 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
phyllo dough6 sheets
-
feta cheese crumbled2 oz
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
179.9 mg
Protides
3.9 g
Calories
630.7 kJ /
150.7 kcal
Lipides
8.9 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
14.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everything Mushrooms
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Mini Mushroom Galettes
1h 55min
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Mushroom Fettuccini
40min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
New Jersey Tomato Pie
45min