Appareils et accessoires
Carrot Top Pesto
Prép. 5min
Total 5min
8 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese1 oz
-
pine nuts plus extra to garnish1 oz
-
garlic cloves2
-
lemon juice2 tsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
carrot tops washed, patted dry (approx. 1 bunch) (see Tip)2 oz
-
fresh basil leaves only1 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
70.7 mg
Protides
2 g
Calories
700.4 kJ /
167.4 kcal
Lipides
17.4 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
1.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Earth Day
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Five Seed Energy Bars
1h 45min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Rainbow Salad
30min
Pea Pesto with Ricotta
10min
Cranberry Vinaigrette
5min
Pumpkin Chili
50min
Grilled Pineapple Salsa
20min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Pumpkin Muesli Bars
30min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min