Appareils et accessoires
Carrot Top Pesto
Prép. 5min
Total 5min
8 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese1 oz
-
pine nuts plus extra to garnish1 oz
-
garlic cloves2
-
lemon juice2 tsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
carrot tops washed, patted dry (approx. 1 bunch) (see Tip)2 oz
-
fresh basil leaves only1 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
70.7 mg
Protides
2 g
Calories
700.4 kJ /
167.4 kcal
Lipides
17.4 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
1.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Earth Day
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Hummus
10min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Hamantaschen
1h 55min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min
Cranberry Sauce
1h
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Keto Cranberry Sauce
20min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min