Appareils et accessoires
Carrot Top Pesto
Prép. 5min
Total 5min
8 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese1 oz
-
pine nuts plus extra to garnish1 oz
-
garlic cloves2
-
lemon juice2 tsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
carrot tops washed, patted dry (approx. 1 bunch) (see Tip)2 oz
-
fresh basil leaves only1 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
70.7 mg
Protides
2 g
Calories
700.4 kJ /
167.4 kcal
Lipides
17.4 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
1.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Earth Day
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Orange Curry Dressing
10min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Supergreen Granola
1h 10min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Banana Peel "Pulled Pork"
30min
Nut butter dressing
5min
Coconut Milk Yogurt
13h
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15h 35min
Carrot Hummus
15min