Appareils et accessoires
Carrot Top Pesto
Prép. 5min
Total 5min
8 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese1 oz
-
pine nuts plus extra to garnish1 oz
-
garlic cloves2
-
lemon juice2 tsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
carrot tops washed, patted dry (approx. 1 bunch) (see Tip)2 oz
-
fresh basil leaves only1 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
70.7 mg
Protides
2 g
Calories
700.4 kJ /
167.4 kcal
Lipides
17.4 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
1.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Earth Day
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Coconut Dhal
25min
Brown Sugar Baked Beans
45min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20min
King Cake
4h 45min
Baked Kale Polenta Fries
1h 10min
Potato Curry Soup
35min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Texas Caviar
15min