Appareils et accessoires
Tomato Tart Tatin
Prép. 30min
Total 1h 10min
8 pieces
Ingrédients
Dough
-
all-purpose flour7 oz
-
unsalted butter in pieces3 ½ oz
-
water ice cold2 oz
-
salt½ tsp
-
tomatoes any type (e.g. cherry, beefsteak, plum)12 oz
-
extra virgin olive oil to grease
Filling and Finalization
-
garlic clove1
-
brown sugar to taste½ - 1 oz
-
fresh basil leaves6
-
dried oregano1 tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
mustard1 tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
164 mg
Protides
3 g
Calories
934 kJ /
223 kcal
Lipides
13 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Summer Favorites
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50min
Kabocha Sage Risotto
40min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20min
Hummus with Peas and Beans
25min
Leek Pie
1h 45min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Butternut Squash Ravioli Soup
35min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min