Appareils et accessoires
Tomato Tart Tatin
Prép. 30min
Total 1h 10min
8 pieces
Ingrédients
Dough
-
all-purpose flour7 oz
-
unsalted butter in pieces3 ½ oz
-
water ice cold2 oz
-
salt½ tsp
-
tomatoes any type (e.g. cherry, beefsteak, plum)12 oz
-
extra virgin olive oil to grease
Filling and Finalization
-
garlic clove1
-
brown sugar to taste½ - 1 oz
-
fresh basil leaves6
-
dried oregano1 tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
mustard1 tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
164 mg
Protides
3 g
Calories
934 kJ /
223 kcal
Lipides
13 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Summer Favorites
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Green Bean Gremolata
25min
Leek Pie
1h 45min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Vegetarian Chili
50min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Black Bean Walnut Patties
35min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24h 55min
Root Vegetable Gratin
1h 25min