Appareils et accessoires
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
Prép. 10min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
-
fresh cilantro leaves½ oz
-
onions quartered4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced (⅛ in.)½ oz
-
bird's eye chili, fresh halved1
-
black mustard seeds1 tsp
-
olive oil½ tbsp
-
garam masala1 tsp
-
curry powder or to taste1 heaping tbsp
-
vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
red lentils5 oz
-
eggplant cubed (1 in.)12 oz
-
water10 oz
-
fresh Roma tomatoes diced (½ in.)16 oz
-
coconut milk (approx. 1 can)13 ½ oz
-
fresh spinach leaves5 oz
-
salt to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
44.3 mg
Protides
10.6 g
Calories
1184.8 kJ /
283.2 kcal
Lipides
11.6 g
Fibre
8.2 g
Graisses saturées
9.2 g
Glucides
31.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Midweek Meals
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Lentil Moussaka
2h 20min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Greek Lentils and Rice
40min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Vegetarian Chili
50min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min