Versions compatibles
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
ou 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Protides
- 241.3 g
- Glucides
- 181.7 g
- Lipides
- 27.8 g
- Graisses saturées
- 6.4 g
- Fibre
- 15.9 g
- Sodium
- 3852.1 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Virgin passievrucht mojito
10min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Brak ocen
Naan (Hindoe brood)
2 godz.
Tarbot met salsasaus
Brak ocen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Bevroren veenbessen margarita
5 min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Brak ocen
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Gebakken aardappelpuree monsters
Brak ocen