![Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/abd46aca-3564-4e84-9e4e-6fdda0fdd6cc/Derivates/62fcde5f-61d6-40eb-92c6-5413ba2b7765.jpg)
Versions compatibles
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
ou 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Protides
- 241.3 g
- Glucides
- 181.7 g
- Lipides
- 27.8 g
- Graisses saturées
- 6.4 g
- Fibre
- 15.9 g
- Sodium
- 3852.1 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Vijfzaden energierepen
Pas d’évaluation
Kimchi mac&cheese
50 min
Duitse brunch
1h 15 min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Pas d’évaluation
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Pas d’évaluation
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Gebakken aardappelpuree monsters
Pas d’évaluation
Pompoen vingers
Pas d’évaluation
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 Std. 5 Min
Stoofpot van linzen
2h 35min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 Min