Versions compatibles
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
In zoutkorst gebakken vis
- 5 peulen steranijs
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 6 takjes verse rozemarijn
- 2000 g grof zout
- 200 g water
- 1 citroen, in plakjes (5 mm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- ½ citroen, schil en sap
- 5 g mosterd
- ¾ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 g olijfolie
- 400 g venkelknol, in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
- 20 g witte azijn
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Protides
- 210.4 g
- Glucides
- 11.3 g
- Lipides
- 36 g
- Graisses saturées
- 7.6 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodium
- 2244.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Vegetarische chili
Pas d’évaluation
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Knolselder parmigiana
Pas d’évaluation
Forel met hollandaisesaus
50 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Keftedes (gehaktballen)
Pas d’évaluation
Pâté in korst
10 Std.
Vleesballetjes met parelrijst
Pas d’évaluation
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.