Appareils et accessoires
Aardappel- en groentenpuree
Prép. 15min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
bloemige aardappelen geschild, in plakjes gesneden (1 cm)600 g
-
groenten (bijv. pompoen, wortels, knolselder, yams, erwten, bloemkool, broccoli), indien nodig in plakjes (1 cm) gesneden, naar behoefte (zie tip)400 g
-
zout1 - 1 ¼ tl
-
melk350 g
-
ongezouten boter30 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
7 g
Calories
1041 kJ /
248 kcal
Lipides
10 g
Fibre
4.9 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Pompoensoep
35min
Chocolademousse
3h 20min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Pas d’évaluation
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Aardappel-preisoep
40min
Tomatensaus
40min
Romige tomatensoep
25min
Groentensoep
35min
Appelmoes
20min
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45min