Appareils et accessoires
Groenten met aardappelen en vlees
Prép. 10min
Total 35min
1 portie
Ingrédients
-
aardappelen in stukken gesneden40 - 60 g
-
groenten in stukken gesneden90 - 100 g
-
20 - 30 g visfilet, in stukjes gesnedenvlees stukken, pees vrij in stukjes gesneden20 - 30 g
-
water400 g
-
sinaasappelsap30 - 45 g
-
koolzaadolie (8-10 g)2 - 2 ½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8 g
Calories
831 kJ /
199 kcal
Lipides
12 g
Fibre
2.8 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Fruitpapje met ontbijtgranen
Pas d’évaluation
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Pompoensoep
35min
Broodkruimels
5min
Omelet met gehakt
1h 10min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Sapje van rucola en waterkers
Pas d’évaluation
Aardappel-preisoep
40min
Groentensoep
35min
Appelmoes
20min
Bechamelsaus
15min
Aardappel- en groentenpuree
40min