Appareils et accessoires
Curry Chicken Coleslaw
Prép. 5min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
fresh parsley, leaves only4 oz
-
2 oz shallots, halvedgreen onions cut into pieces (2 in.)2 oz
-
green cabbage cut into wedges11 oz
-
1 - 2 oz plain yogurtmayonnaise4 oz
-
curry powder1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
golden raisins4 oz
-
roasted peanuts, unsalted4 oz
-
peas cooked4 oz
-
chicken breast cooked and shredded (see Tip)12 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
550.5 mg
Protides
29.9 g
Calories
2722.7 kJ /
650.8 kcal
Lipides
44.5 g
Fibre
9.1 g
Graisses saturées
7.5 g
Glucides
39.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chicken Meal Prep - 13 Tasty Ways
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Facebook Live Favorites
74 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Waldorf Salad
15min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Oven Baked Vegetable Chips
1h 45min
Chicken and Peach Flatbreads
35min
Turmeric Dressing
10min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Creamy Broccoli Salad
10min