Appareils et accessoires
Broccoli Stem Slaw
Prép. 15min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
broccoli stems, peeled (see Tip)10 oz
-
Gala apple cored, peeled, quartered4 oz
-
12 oz carrots, halvedrainbow carrots halved12 oz
-
½ oz fresh cilantro, leaves onlyfresh parsley, leaves only½ oz
-
mayonnaise8 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
honey1 - 2 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
sliced almonds (optionnel)1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
223.2 mg
Protides
6.3 g
Calories
1082.5 kJ /
258.7 kcal
Lipides
20 g
Fibre
5.1 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
16.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eco-Friendly
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 Min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 Std.
Texas Caviar
15 Min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 Min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 Min
Protein Boosted Pancakes
40 Min
Berry Duo
10 Min