Appareils et accessoires
Broccoli Stem Slaw
Prép. 15min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
broccoli stems, peeled (see Tip)10 oz
-
Gala apple cored, peeled, quartered4 oz
-
12 oz carrots, halvedrainbow carrots halved12 oz
-
½ oz fresh cilantro, leaves onlyfresh parsley, leaves only½ oz
-
mayonnaise8 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
honey1 - 2 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
sliced almonds (optionnel)1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
223.2 mg
Protides
6.3 g
Calories
1082.5 kJ /
258.7 kcal
Lipides
20 g
Fibre
5.1 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
16.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eco-Friendly
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Turkey Taco Bowl
1h
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Green Goddess Salad
10min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Curry Chicken Coleslaw
10min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Creamy Broccoli Salad
10min
Tuscan White Bean Stew
1h
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min