Appareils et accessoires
Bessenmousse
Prép. 20min
Total 4h 50min
6 porties
Ingrédients
-
gelatineblaadjes (2 g per blaadje)5
-
water plus iets extra voor het weken50 g
-
300 g bevroren gemengde rode bessen, (bijv. aardbeien, frambozen)gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)300 g
-
suiker200 g
-
250 g ricottakwark250 g
-
room, min. 30% vet gekoeld250 g
-
verse muntblaadjes voor garnering
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
7 g
Calories
1432 kJ /
342 kcal
Lipides
18 g
Fibre
1.7 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Ratatouille
40min
Salade van gehakte groenten
10min
Pêche Melba
Pas d’évaluation
Crostini met champignons en fontinakaas
Pas d’évaluation
Aardappelmuizen
Pas d’évaluation
Aardbeienpudding
2h 10min
Karamelijs
Pas d’évaluation
Hazelnootbavarois
6h 40min
Vruchtensaus (coulis)
10min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Drijvende eilandjes
40min