Appareils et accessoires
Halloweensalade met bloederige hummus
Prép. 30min
Total 1h
8 porties
Ingrédients
-
water1000 g
-
rode bieten geschild, gehalveerd en vervolgens in plakjes gesneden (1 cm)300 g
-
wortelen geschild, in plakjes (1 cm)50 g
-
groene paprika1
-
gele paprika1
-
selderstengels in stukken (10 cm)100 g
-
wortelen in stukken (10 cm), daarna in de lengte in vieren gedeeld100 g
-
komkommer in plakjes (3 mm)200 g
-
rode paprika in de lengte gehalveerd, kern, zaden en membranen verwijderd, in de breedte in staafjes (5 mm) gesneden1
-
verse champignons in plakjes (5 mm)100 g
-
bloemkool in kleine roosjes100 g
-
sla de bladeren gescheiden200 g
-
teentjes knoflook2
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt100 g
-
blauwe bessen (optionnel)10 g
-
citroensap20 g
-
50 g witte sesamzaadjes, gepeldtahin50 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
397.7 mg
Protides
4.3 g
Calories
659.4 kJ /
157.6 kcal
Lipides
10.3 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
1.4 g
Glucides
14.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Halloween
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hollandaise saus
Pas d’évaluation
Vegan croissants met notenvulling
Pas d’évaluation
Pindakoekjes met chocolate-chip
Pas d’évaluation
Gevulde kroketten
Pas d’évaluation
Champignon- en chocolademuffins
1h
Kaas uilen
Pas d’évaluation
Gefermenteerde rode uien
96h
Oranje gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Pas d’évaluation
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Pas d’évaluation