Appareils et accessoires
Rode ogen gevulde eieren
Prép. 15min
Total 40min
12 stuks
Ingrédients
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
141.1 mg
Protides
2.8 g
Calories
235.3 kJ /
56.2 kcal
Lipides
4.7 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
0.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Halloween
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Pas d’évaluation
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Pas d’évaluation
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Chai-theepoeder
15min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Vissticks met tomatensaus
50min