Appareils et accessoires
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
Prép. 20min
Total 2h
4 portions
Ingrédients
-
soy sauce60 g
-
honey45 g
-
brown sugar15 g
-
rice vinegar30 g
-
fresh ginger, grated1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
70 g watersake (rice wine)70 g
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)4
-
water1360 g
-
lemon juice2 tsp
-
cornstarch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions cross-sliced1 - 2
-
fresh chilli cored, cut diagonally1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1003 mg
Protides
34 g
Calories
2224.2 kJ /
531.6 kcal
Lipides
33.4 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
8.9 g
Glucides
18.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Matcha Nice Cream
35min
Acadian Chicken Fricot
1h 30min
Vegetable liquid stock (TM5)
3h 15min
Steamed Trout
20min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Char Siu Pork with Rice
8h 40min
Cottage cheese
4h 30min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2h