Mussels with Thai Green Curry Sauce

Mussels with Thai Green Curry Sauce

5.0 2 évaluations
Prép. 5min
Total 25min
6 portions

Ingrédients

  • fresh cilantro leaves plus extra for garnishing
    15 g
  • green chillies, fresh (optionnel) cut in pieces, plus extra for garnishing
    60 g
  • garlic cloves
    2
  • shallots
    30 g
  • ginger, fresh peeled, cut in round slices (3 mm/⅛ in.)
    15 g
  • coriander seeds
    1 tbsp
  • cumin seeds
    1 tsp
  • pepper, ground
    ½ tsp
  • limes zest of 1 lime and juice of 2
    2
  • olive oil
    30 g
  • soy sauce
    20 g
  • coconut milk
    350 g
  • brown sugar
    20 g
  • mussels, fresh, cleaned
    1500 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 910.1 mg
Protides 32.1 g
Calories 1706.7 kJ / 407.9 kcal
Lipides 18.9 g
Fibre 1.4 g
Graisses saturées 9.8 g
Glucides 20.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...