Appareils et accessoires
Green mussels in wine and garlic sauce
Prép. 10min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves120 g
-
garlic cloves6
-
unsalted butter45 g
-
green lip mussels or black mussels1000 g
-
dry white wine180 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream140 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
779 mg
Protides
31.4 g
Calories
1980 kJ /
473.2 kcal
Lipides
27.7 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
14.9 g
Glucides
15.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 Std. 55 Min
Stir Fried Pork with Chillies
25 Min
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Keine Bewertungen
Bannofee Muffin
45 Min
Chicken Jalapeno party poppers
50 Min
Dairy-free Seafood Risotto
45 Min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 Std.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Mayonnaise
5 Min
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30 Min
Sliced Fish Tofu Soup
2 Std. 10 Min