Vegansk paté med ugnsrostade palsternackor och kastanjer

Vegansk paté med ugnsrostade palsternackor och kastanjer

5.0 1 évaluation
Prép. 20min
Total 2h 45min
6 portioner

Ingrédients

  • palsternackor skalade, halverade på längden (eller i kvartar om de är stora)
    300 g
  • vitlöksklyftor med skal
    6
  • solrosolja
    1 msk
  • färsk persilja
    5 g
  • färsk salvia
    5 g
  • konserverade kikärtor sköljda och avrunna (1 frp à 400 g)
    240 g
  • kokta kastanjer, skalade
    75 g
  • vegansk färskost
    80 g
  • kokosyoghurt vegansk
    80 g
  • malen spiskummin
    ½ tsk
  • saft av citron efter smak
    1 - 2 tsk
  • havssalt efter smak
  • malen svartpeppar efter smak

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 126 mg
Protides 4 g
Calories 677 kJ / 162 kcal
Lipides 9 g
Graisses saturées 5 g
Glucides 15 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer