Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime

Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime

5.0 1 évaluation
Prép. 30min
Total 35min
8 portions

Ingrédients

Avocado spread
  • fresh red chillies deseeded, cut in pieces
    15 g
  • shallots
    50 g
  • fresh coriander leaves only
    10 g
  • lime juice
    80 g
  • Tabasco ®
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ripe avocados flesh only and cut in pieces
    400 g
Lime sauce
  • fresh lemongrass white part only
    10 g
  • fresh red chillies
    10 g
  • fresh coriander leaves
    10 g
  • kaffir lime leaves deveined
    5
  • shallots
    100 g
  • fish sauce
    10 g
  • lime juice
    100 g
  • oyster sauce
    60 g
  • toasted sesame oil
    15 g
  • Worcestershire sauce
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    30 g
Assembly
  • Hokkaido scallops large-sized
    8 pieces
  • coarse sea salt to garnish
    1 tsp
  • freshly ground black pepper to garnish
    1 tsp
  • crispy fried shallots to garnish
    20 g

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Protides 4 g
Calories 818 kJ / 195 kcal
Lipides 17 g
Fibre 2 g
Glucides 8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...