Acorn Squash Gratin

Acorn Squash Gratin

4.9 17 évaluations
Prép. 25min
Total 1h 55min
8 portions

Ingrédients

  • non-stick spray oil
  • acorn squash halved, seeds removed (approx. 2-3)
    64 oz
  • Parmesan cheese cubed
    3 oz
  • Gruyère cheese cubed
    3 oz
  • all-purpose flour
    1 oz
  • unsalted butter cubed
    1 oz
  • yellow onions in pieces
    8 oz
  • garlic cloves
    3
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    ⅛ tsp
  • baby spinach divided
    8 oz
  • cream cheese softened and cubed
    4 oz
  • heavy whipping cream
    3 oz
  • red bell pepper de-seeded, de-stemmed, sliced (¼ in.)
    1
  • pumpkin seeds to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 327 kcal / 1368 kJ
Protides 11 g
Lipides 19 g
Glucides 34 g
Fibre 5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...