Appareils et accessoires
Kalamata Tapenade
Prép. 5min
Total 5min
6 portions
Ingrédients
-
Kalamata olives, pitted3 oz
-
shallots in pieces (¼ in.)2 oz
-
capers drained, plus extra to garnish1 tsp
-
garlic clove1
-
white wine1 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
heirloom tomatoes sliced2
-
fresh mozzarella sliced6 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7 g
Calories
837 kJ /
200 kcal
Lipides
17 g
Fibre
1 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Back to Basics
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Orange Curry Dressing
10min
Brie en Croute with Port Figs
1h 10min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Vegetable Soup
35min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Black Bean Dip
5min
Tuna Tapenade
5min
Basil Pesto
10min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h
Shrimp Mousse
35min
French Onion Soup
1h 10min