Appareils et accessoires
Tuna Tapenade
Prép. 5min
Total 5min
17 oz
Ingrédients
-
fresh parsley½ oz
-
lemon juice1 oz
-
tuna, in oil (approx. 12 oz), drained1 can
-
anchovy fillet1
-
olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
mascarpone3 oz
-
pitted black olives1 oz
-
capers drained½ oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 4 oz
Sodium
554.2 mg
Protides
15.1 g
Calories
961.4 kJ /
229.8 kcal
Lipides
17.7 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
5.5 g
Glucides
2.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Great to Share
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Spinach and Artichoke Dip
20min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40min
Baked Brie Pie
50min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Shrimp and Crab Stack
25min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Mushroom Risotto
30min
Black Bean Dip
5min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Kalamata Tapenade
5min
Risotto with Broccolini
35min
Tortilla Soup
25min