Appareils et accessoires
Tuna Tapenade
Prép. 5min
Total 5min
17 oz
Ingrédients
-
fresh parsley½ oz
-
lemon juice1 oz
-
tuna, in oil (approx. 12 oz), drained1 can
-
anchovy fillet1
-
olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
mascarpone3 oz
-
pitted black olives1 oz
-
capers drained½ oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 4 oz
Sodium
554.2 mg
Protides
15.1 g
Calories
961.4 kJ /
229.8 kcal
Lipides
17.7 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
5.5 g
Glucides
2.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Great to Share
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45min
Guacamole
5min
Brie en Croute with Port Figs
1h 10min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Shrimp Mousse
35min
White Fish Salad
35min
Citrus Margarita
10min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Cioppino
55min
Tortilla Soup
25min
Spinach and Artichoke Dip
20min