Appareils et accessoires
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
Prép. 10min
Total 55min
12 portions
Ingrédients
-
heads cauliflower large, cut in florets (approx. 36 oz), divided2
-
fresh sage leaves plus extra to garnish10
-
1 tsp dried marjoram, leaves onlyfresh marjoram leaves only5 sprigs
-
fresh rosemary, leaves only5 sprigs
-
stale bread cubed (2 in.)5 oz
-
garlic cloves4
-
red onions quartered6 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)4 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.)4 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
salt plus extra to season, to taste2 tsp
-
freshly ground black pepper plus extra to season, to taste2 tsp
-
chicken livers8 oz
-
8 oz chicken brothturkey broth8 oz
-
4 oz sherryMadeira wine4 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
566 mg
Protides
6 g
Calories
573 kJ /
137 kcal
Lipides
6 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Holiday Favorites with Chef Bill Yosses
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tzatziki
20 min
Mayonnaise
5 min
Easy Coddled Eggs
35 min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Savory Benne Wafers with Red Pepper Tapenade
Brak ocen
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Tuna Tapenade
5 min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 godz.
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Beet Hummus
20 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 godz.