Cheesy Zucchini Pappardelle
TM6 TM5

Cheesy Zucchini Pappardelle

4.1 (9 évaluations )

Ingrédients

  • 20 oz zucchini, washed (approx. 6 sm.)
  • 4 oz Havarti cheese, cubed (½ in.)
  • 2 oz Parmesan cheese, cubed (½ in.), plus extra, shaved, to garnish
  • 4 oz leeks, white part only, sliced (½ in.)
  • 2 garlic cloves
  • 2 tbsp all-purpose flour
  • ½ tsp salt
  • 3 oz thick cut bacon, chopped in pieces (¼ in.)
  • 12 oz cremini mushrooms, sliced (¼ in.)
  • 2 oz heavy whipping cream
  • 25 oz water

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1134 kJ / 271 kcal
Protides
16 g
Glucides
12 g
Lipides
19 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives