Appareils et accessoires
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
Prép. 15min
Total 55min
8 portions
Ingrédients
-
Brussels sprouts trimmed and halved255 g
-
zucchini sliced in half moons (1 cm)450 g
-
spring carrots peeled450 g
-
extra virgin olive oil divided90 g
-
salt divided, to taste2 ¼ tsp
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
farro grain200 g
-
water680 g
-
lemon1
-
feta cheese60 g
-
dill, fresh plus extra to garnish3 - 5 sprigs
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
773 mg
Protides
5 g
Calories
1029 kJ /
246 kcal
Lipides
13 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoneware Baking Essentials
19 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Golden Beet Gazpacho
50 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12ωρ. 20 λεπτ.
Tomato Tart Tatin
1ωρ. 10 λεπτ.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 λεπτ.
Southwest Quinoa
40 λεπτ.
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 λεπτ.
Fish Tacos
45 λεπτ.
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 λεπτ.
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1ωρ.
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 λεπτ.
Cauliflower Steaks
45 λεπτ.
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 λεπτ.