Appareils et accessoires
Vegan Macaroni and Cheese
Prép. 30min
Total 5h
6 portions
Ingrédients
-
raw cashews3 oz
-
water divided, plus extra to soak cashews61 oz
-
russet potatoes peeled and cubed (1 in.)16 oz
-
carrots in pieces (1 in.)6 oz
-
onions in pieces (1 in.)4 oz
-
shallots in pieces1 ½ oz
-
vegan margarine4 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
nutritional yeast1 oz
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
paprika¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt to taste2 - 3 tsp
-
dried elbow macaroni pasta12 oz
-
vegan margarine melted1 oz
-
panko bread crumbs2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
577 mg
Protides
15 g
Calories
2096 kJ /
501 kcal
Lipides
17 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
73 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Vegan
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Memorable Mac and Cheese
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Pulled BBQ jackfruit
25min
Tofu Ramen Bowl
55min
Vegan Chocolate Cake
1h 55min