Chocolate and Pistachio Cream Cake
TM6 TM5

Chocolate and Pistachio Cream Cake

3.8 (12 évaluations )

Ingrédients

Glaze

  • 4 gelatine leaves (approx. 2 g each)
  • 175 g water
  • 220 g icing sugar
  • 125 g whipping cream
  • 75 g cocoa powder, unsweetened

Pistachio Brownie

  • 125 g dark chocolate (70% cocoa solids), in pieces
  • 110 g unsalted butter, cut in pieces
  • 125 g sugar
  • 3 eggs
  • 1 pinch salt
  • 75 g plain flour
  • 100 g pistachio nuts, unsalted, shelled

Pistachio Cream

  • 15 g agar-agar
  • 100 g sugar
  • 300 g milk
  • 100 g pistachio paste
  • 4 egg yolks
  • 200 g whipping cream
  • 25 g pistachio nuts, unsalted, shelled, roughly chopped, for garnishing

Infos nut.
par 1 piece
Calories
2519 kJ / 602 kcal
Protides
13 g
Glucides
51 g
Lipides
37 g
Graisses saturées
17 g
Fibre
6 g
Sodium
87 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives