Chinese-style stir-fried vegetables
TM6 TM5

Chinese-style stir-fried vegetables

4.9 (7 évaluations )

Ingrédients

  • ½ fresh long red chilli, deseeded if preferred
  • 1 garlic clove
  • ½ - 1 cm piece fresh ginger, peeled, to taste
  • 20 g peanut oil
  • 250 g mixed vegetables (e.g. cabbage, mushroom, carrot, broccoli, snowpeas, red capsicum), cut into slices as needed
  • 1 pinch salt, to taste
  • 2 - 3 tsp oyster sauce or soy sauce

Infos nut.
par 1 portion
Calories
677.7 kJ / 162 kcal
Protides
3.7 g
Glucides
14.3 g
Lipides
10.5 g
Graisses saturées
1.8 g
Fibre
4 g
Sodium
547.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives