Versions compatibles
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 80 g olive oil
- 400 g leeks, white part only, sliced (1 cm)
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 900 g water
-
2
heaped tsp vegetable stock paste
ou 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - ¼ - ½ tsp ground nutmeg, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 200 g soya mince
- 2 tsp sweet paprika
- 2 pinch ground cayenne pepper
- 200 g beef mince, broken in pieces
- 150 g soy cream, plus extra for drizzling
- ½ bunch fresh parsley, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2859.5 kJ / 683.4 kcal
- Protides
- 38.4 g
- Glucides
- 56.9 g
- Lipides
- 33.2 g
- Graisses saturées
- 5.6 g
- Fibre
- 14.2 g
- Sodium
- 105.4 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Potato and Dried Mushroom Soup
35 Min
Potato Soup with Parsley Pesto
30 Min
Plum Clafoutis (TM6)
1 Std. 15 Min
Fish and Avocado Loaf
2 Std.
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 Min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 Std. 15 Min
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Melon and Peach Smoothie
10 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 Min