Versions compatibles
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Gestoomde groenten
- 500 g water
-
1
tl groentebouillonpasta
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 330 - 350 g verse sperziebonen, (bv. prinsessenbonen), in stukjes (3-4 cm)
- 600 g melige aardappels, in stukjes gesneden (2 cm)
- 450 g knolselder, in stukjes gesneden (2 cm)
Vis en tapenade van zwarte olijven
- 4 goudbrasem filets (elk 120 g, zie tip)
- zout, om op smaak te brengen
- gemalen zwarte peper, om op smaak te brengen
- 1 citroen, schil en sap
- 200 g zwarte olijven, ontpit
- 8 sardine fillets, in olie (optionnel)
- 2 knoflookteentjes
- 20 g verse peterselie, alleen blaadjes
- 40 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 10 g citroensap
- 60 g extra vergine olijfolie
Dressing
- 100 g rode uien, in tweeën gesneden
- 1 teentje knoflook
- ¾ tl zout
- ½ tl suiker
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 20 g citroensap
- 15 g zonnebloemolie
Afronding
- 320 g melk
- 60 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukjes gesneden
- 2 snuifjes nootmuskaat, gemalen
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 3130 kJ / 748 kcal
- Protides
- 42 g
- Glucides
- 56 g
- Lipides
- 43 g
- Graisses saturées
- 14 g
- Fibre
- 10.7 g
- Sodium
- 2166 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Kip katsu curry met rijst
1 Std. 40 Min
Shakshuka
50min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Pas d’évaluation
Kikkererwten shoarma salade bowl
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
Pas d’évaluation
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation
Vegan citroen en zwarte thee taart
Pas d’évaluation
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Pas d’évaluation
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Hainanese kiprijst
1h 20min
Graubünden gerstsoep
Pas d’évaluation
Taart met peer en brie
1h 10min