Creamy Dill Potato Salad with Chicken

Creamy Dill Potato Salad with Chicken

4.0 6 évaluations
Prép. 15min
Total 50min
4 portions

Ingrédients

Peeling Potatoes and Dill Pesto
  • new potatoes (approx. 2 in. wide) (see Tip)
    21 oz
  • extra virgin olive oil (optionnel) (see Tip)
    1 tsp
  • water
    21 oz
  • Parmesan cheese cut into pieces
    2 oz
  • pine nuts plus extra to garnish
    1 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    2 oz
  • fresh dill
    ½ oz
  • capers rinsed
    2 tsp
  • lemon juice
    2 tsp
  • plain Greek yogurt
    5 oz
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
New Potatoes and Asparagus Salad
  • water
    45 oz
  • large eggs
    4
  • pencil-thin asparagus trimmed and cut into pieces (2 in.)
    14 oz
    14 oz asparagus, green, trimmed and cut into pieces (2 in.)
  • cooked chicken diced or sliced
    8 oz
  • red onions thinly sliced
    2 oz

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 570.5 mg
Protides 38.1 g
Calories 2566.6 kJ / 613.4 kcal
Lipides 35.4 g
Fibre 6.5 g
Graisses saturées 8.2 g
Glucides 37.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...