Appareils et accessoires
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Prép. 10min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (optionnel) geraspt (zie tip)10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
42.5 g
Calories
2500 kJ /
598.2 kcal
Lipides
31 g
Fibre
4.2 g
Glucides
28.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Black Collection
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Sous-vide octopussalade
Pas d’évaluation
Piadina uit Emilia Romagna
15min
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Lactosevrije luikse wafels
Pas d’évaluation
Boemkool buffalo hapjes
35min
Familie kip galette
1h 55min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Pas d’évaluation
Quiche met Ricotta en Paprika
Pas d’évaluation
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min