Versions compatibles
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 70 g sjalotten
- 15 g olijfolie
- 2 tl verse zwarte truffel, in tapenade (zie tip)
- 320 g zwarte rijst (zie tip)
- 1000 g water
- 200 g witte wijn
- 800 g verse zonnevis, 4 filets (zie tip)
- truffelolie, om te besprenkelen
- fleur de sel, naar eigen smaak
- 30 g mascarpone
- 10 g verse zwarte truffel, geraspt (zie tip) (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2500 kJ / 598.2 kcal
- Protides
- 42.5 g
- Glucides
- 28.2 g
- Lipides
- 31 g
- Fibre
- 4.2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1h 10min
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Rugelach met pistache-halva
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30min
Mallorcaanse vissoep
40 min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Pas d’évaluation
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min