Appareils et accessoires
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
Prép. 50min
Total 1h 30min
6 porties
Ingrédients
Yoghurtdip
-
verse koriander alleen bladeren6 takjes
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
Beignets
-
volkoren brood (ca. 3-4 plakken), in stukjes gesneden (zie tip)120 g
-
water500 g
-
wortelen in stukjes gesneden (3 cm)500 g
-
komijn, gemalen1 tl
-
koriander, gemalen½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 snuifje
-
lente-uien (ca. 4), in dunne plakjes gesneden (5 mm)45 g
-
ei, Europese maat (63-73 g) (van kip)1
-
gedroogde chilivlokken (optionnel)1 tl
-
olijfolie om te bakken2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
5 g
Calories
573 kJ /
137 kcal
Lipides
5 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
lagere GI
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Omelet Caprese
30min
Aardappel-wortel hapjes
40min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Indiase mosterd
Pas d’évaluation
Aardappel pannenkoeken
45min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Pas d’évaluation
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min